TIETOSUOJASELOSTE

Yksityisyytesi suojeleminen on tärkeää Linnazellolle. Löydät tältä sivulta tietoa siitä miten Linnazello kerää, käsittelee ja säilyttää henkilötietojasi.

Yleistä tietojen käsittelykäytännöistämme

Tämä tietosuojaseloste koskee verkkosivuillamme olevalla lomakkeella antamiesi tietojen käsittelyä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kommentit) sekä kaikkien muiden sellaisten henkilötietojen käsittelyä, joita mahdollisesti annat meille myöhemmin niin, että voimme tarjota sinulle palvelujamme (sopimustiedot, maksutiedot, osoite, verokoodi, pankkiyhteystiedot, kielivalinta, vierailusi pituus, passiisi sisältyvät tiedot ja, mikäli vuokraat auton, ajokorttiisi sisältyvät tiedot). Kaikkia tällaisia henkilötietoja käsitellään soveltuvan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus (the General Data Protection Regulation (2016/679, “GDPR”)) sekä muut soveltuvat kansalliset tietosuojaa koskevat lait Italiassa (“Tietosuojalaki”).

Rekisterinpitäjä

Yllä kuvattuja henkilötietojasi käsittelee Linnazello S.r.l., jonka rekisteröity osoite on Piazza di Pietra 26, 00186 Rooma, Italia, ja VAT-numero IT14647351007 (“Linnazello”). Linnazellon yhteystiedot ovat seuraavat:

puh (fi/en): +358 40 7698245
puh (fi/en): +358 44 7222072
puh (it): +39 340 5480568
sähköposti: info@linnazello.com

Mitä tarkoituksia varten tietoja kerätään?

Linnazello käsittelee henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa, jotta:

  1. pystyt käyttämään verkkosivujemme eri ominaisuuksia ja, erityisesti, jotta pystyt tekemään varauksia huviloistamme, vastaanottamaan varatut palvelut, varaamaan ja vastaanottamaan muita näihin liittyviä palveluita kuten vieraillemme tarkoitettu auton vuokraus tai muut aktiviteetit ja näihin liittyvä apu, sekä vastaanottamaan pyytämääsi tietoa. Käsittelemme tietoja myös palveluihimme liittyviin hallinnollisiin ja kirjanpidollisiin tarkoituksiin, lainsäädännön vaatimiin raportointitarkoituksiin sekä mahdollisilta oikeudellisilta vaateilta puolustautumiseen. Käytämme verkkosivuillamme myös evästeitä tunnistaaksemme automaattisesti toivomasi kielivalinnan niin, että verkkosivujemme käyttö olisi sinulle helpompaa. Kaikki tämä henkilötietojesi käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi osana asiakassuhteen hallinnointia sikäli kuin lakisääteiset velvoitteemme eivät tätä jo vaadi; ja
  2. voimme pitää sinuun yhteyttä ja lähestyä sinua markkinointitarkoituksessa, ja lähettää sinulle automaattisten kommunikaatiokanavien kautta ja erityisesti sähköpostitse markkinointimateriaalia, uutisia ja päivityksiä huviloistamme sekä muuta kaupallista viestintää Linnazellon tarjouksista ja palveluista. Markkinointitarkoituksiin käytettävät henkilötiedot rajoittuvat etu- ja sukunimeen ja sähköpostiosoitteeseen ja niiden käyttö perustuu vapaaehtoisesti ja omasta halustasi antamaan suostumukseen (jonka voit peruttaa koska tahansa ilmoittamalla siitä meille), ellet ole jo Linnazellon asiakas (jolloin jatkamme markkinointiviestintäämme ellet vastusta tätä, nyt tai myöhemmin, ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella info@linnazello.com).

Yllä 1. kohdassa mainittuja tarkoituksia varten kerättävien henkilötietojen antaminen on valinnaista, mutta mikäli et halua antaa tällaisia tietoja, Linnazello ei pysty tarjoamaan sinulle pyydettyjä palveluja. Mikäli et anna suostumustasi tietojen käsittelyyn yllä kohdassa 2. mainittuihin markkinointitarkoituksiin, tämä ei vaikuta pyydettyihin palveluihin, mutta emme pysty lähettämään sinulle yllä kuvattua markkinointiviestintää.

Miten henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään?

Henkilötietojasi käsittelevät Linnazellon työntekijät, toimihenkilöt ja/tai avustajat sekä kolmannet tahot, jotka tarjoavat Linnazellolle digitaalisia ja logistisia palveluja, kirjanpitopalveluja ja mahdollisia muita hallinnollisia palveluja. Linnazello on nimenomaisesti nimittänyt kaikki tällaiset kolmannet tahot henkilötietojen käsittelijöiksi. Tällaisille kolmansille tahoille toimitetaan vain sellaiset henkilötiedot, joita nämä tahot tarvitsevat voidakseen toimittaa Linnazellon pyytämät palvelut. Kaikkien henkilötietojasi saavien tahojen tulee noudattaa kirjallisia henkilötietojen käsittelyä koskevia sopimuksia, joihin sisältyy ohjeet henkilötietojesi käsittelystä.

Henkilötietojasi ei anneta tai julkisteta muille kolmansille tahoille, ellei meillä ole soveltuvan lainsäädännön mukaan velvollisuutta antaa tietoja, tai jos joudumme antamaan (osan tai kaikki) tiedot valmistautuaksemme oikeudelliseen prosessiin tai puolustautuaksemme oikeudellisilta vaateilta, tai jotta voimme toimittaa palvelumme sinulle asiakkaanamme. Linnazello on ryhtynyt tarvittaviin teknisiin ja hallinnollisiin toimiin turvatakseen henkilötietojesi säilymisen luottamuksellisena ja varmistaakseen, että vain tähän valtuutetut henkilöt saavat pääsyn henkilötietoihisi. Henkilötietojasi säilytetään 10 vuotta niiden keräämisestä mahdollisilta oikeudellisilta vaateilta puolustautumista varten, ja markkinointitarkoituksia varten enintään 24 kuukautta suostumuksen antamisesta.

Käsittelemme henkilötietojasi EU/ETA alueella emmekä siirrä tietojasi EU/ETA alueen ulkopuolisiin maihin.

Sinun oikeutesi ja valintasi

Sinulla on oikeus pyytää pääsy sinua koskeviin henkilötietoihin, ja voit siten pyytää vahvistuksen sinua koskevista henkilötiedoista (käsitelläänkö ja mitä sinua koskevaa tietoa ja mitä tarkoitusta varten). Sinulla on myös oikeus pyytää, Tietosuojalain mukaisesti, henkilötietojesi korjausta, oikaisua ja päivitystä ja jopa tietojesi poistamista, esim. jos tietoa ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, mitä varten tieto kerättiin. Voit milloin tahansa vastustaa tietojesi tiettyä käsittelyä, esim. käsittelyä markkinointitarkoituksiin peruuttamalla yllä kuvatulla tavalla antamasi suostumuksen. Voit myös pyytää, että säilyttämämme henkilötietosi toimitetaan sinulle tai nimeämällesi toiselle rekisterinpitäjälle tarkoituksenmukaisessa muodossa sikäli kuin tämä on teknisesti mahdollista ja tällaista tietoa käytetään sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai antamasi suostumuksen perusteella. Jos tietosi vaativat oikaisua, voit myös pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista ajaksi, joka tarvitaan turvaamaan oikeutesi ja tietojen siirto. Voit käyttää kaikkia yllämainittuja oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella info@linnazello.com.

Sinulla on myös aina mahdollisuus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (Italiassa Garante per la Protezione dei Dati Personali).

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä Linnazellossa, olethan meihin yhteydessä milloin tahansa sähköpostitse osoitteella info@linnazello.com.